Tipuri de Dresaj

Dresarea cainelui dumneavoastra se va face in functie de necesitati, rasa si buget. Bazandu-ne pe aceste criterii, am creat cateva tipuri de dresaj, din care puteti alege:

  • Prezentari caini in cadrul concursurilor: daca doriti sa participati cu exemplarul dumneavoastra la concursuri / expozitii, veti avea nevoie de o persoana competenta pentru a defila cu catelul in ring.
  • Pregatire pentru expozitii: pentru ca totul sa decurga fara probleme pe durata prezentarii cainelui dumneavoastra in cadrul unei expozitii, acesta are nevoie de cateva sedinte de dresaj inainte de a fi apt pentru participare.
  • Dresaj personalizat: diferenta dintre rasele de caini nu consta doar in aspect fizic, ci si in inteligenta pe care acestia o poseda. Daca considerati ca nivelul de "intelegere" dintre dumneavoastra si catel poate fi imbunatatit, apelati cu incredere si vom invata atat cainele sa inteleaga comenzile dumneavoastra, cat si pe dumneavoastra sa va impuneti corect in fata acestuia.

Tarife

Deoarece serviciile oferite pentru dresaj difera, precum si nivelul de pregatire al cainelui, numarul de sedinte necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite, etc., planurile tarifare difera si ele, dupa cum urmeaza:

  • Prezentari caini in cadrul concursurilor: 100 lei / prezentare.
  • Pregatire pentru expozitii: tariful va fi calculat in functie de rasa si de numarul de sedinte necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite.
  • Dresaj personalizat: si in acest caz, tariful urmeaza a fi calculat in urma precizarii rasei cainelui dumneavoastra, varstei, numarului de sedinte si a performantelor pe care doriti ca exemplarul dumneavoastra sa le atinga.

Discount pentru vizitatori

Promovarea online conteaza si ne avantajeaza atat pe noi cat si pe dumneavoastra, in calitate de client al nostru. Spun ca va avantajeaza deoarece orice persoana ne va contacta in urma accesarii acestui site, va primi un discount de 10%.

.